Seronja
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seronja

Seronje dobrodosle!!!

PrijemPrijem  PortailPortail  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

pitanja za cure i momke

Ići dole 
+2
$Roberta$
Dimabilangirl
6 posters
AutorPoruka
Dimabilangirl
NoVi SeRoNjA
NoVi SeRoNjA

Broj poruka : 21
Datum upisa : 03.07.2008

pitanja za cure i momke Empty
PočaljiNaslov: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeČet Jul 03, 2008 12:53 am

sta vas najvise privlaci kod cure/momka
dali je istina da je vanjski izgled jako bitan,i dali muskarci gledaju curama u sise i guzu
kako najbolje prici ili flertovati sa curom/deckom
Nazad na vrh Ići dole
$Roberta$
AdMiN
AdMiN
$Roberta$

Broj poruka : 55
Datum upisa : 02.07.2008

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeČet Jul 03, 2008 12:55 am

Uf teska pitanja...
Nazad na vrh Ići dole
https://seronja.serbianforum.info
Dimabilangirl
NoVi SeRoNjA
NoVi SeRoNjA

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeČet Jul 03, 2008 12:56 am

pa eto bas me interesuje,sto su teza to su interesantnija
Nazad na vrh Ići dole
$Roberta$
AdMiN
AdMiN
$Roberta$

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeČet Jul 03, 2008 12:58 am

Pa ja cu samo reci da me kod momaka najvise privlace oci,i da mi je vanjski izgled bitan tako-tako,smatram da je momci dosta gledaju u sise i guzu....
Nazad na vrh Ići dole
Dimabilangirl
NoVi SeRoNjA
NoVi SeRoNjA

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeČet Jul 03, 2008 1:01 am

evo kod mene:mene kod muskaraca najvise privlaci osmeh,oci i naravno telo-nemora sad on biti extra gradjen ali da nema 100 kila. vanjski izgled mi je bitan da ga uopste primetim,ali bez pameti mogu da idu u PM lol! . a mislim da momci dosta gledaju u sise i guzu
Nazad na vrh Ići dole
Tic@-admin
AdMiN
AdMiN
Tic@-admin

Broj poruka : 168

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimePet Jul 04, 2008 12:49 am

e owako sad ja,extra su ti pitanja...
Prwo primetim oci i dal je wisok,wisina mi je uzaaasnoooooo bitna....izgled mi je dosta wazan,ali pre swega moram tu osobu dobro da poznajem da bi bilo nesto....
da puno gledaju u guzu i sike na owom uzrastu,a posle im i nije BAS TOLIKO bitno!!!!Eto toliko od mene,da li se slazete,ili neko drugacije misli???
Nazad na vrh Ići dole
$Roberta$
AdMiN
AdMiN
$Roberta$

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimePet Jul 04, 2008 1:09 am

otprilike se slazem...tacnije slazem se!
Nazad na vrh Ići dole
Tic@-admin
AdMiN
AdMiN
Tic@-admin

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimePet Jul 04, 2008 1:14 pm

ha,ha pa narawno kad ja nesto kazem,onda......SALIM SE NARAWNO!!!!!! lol!
Nazad na vrh Ići dole
Miss Independent
NoVi SeRoNjA
NoVi SeRoNjA
Miss Independent

Broj poruka : 33

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeSub Jul 05, 2008 3:15 pm

Tico.. smarash. cat ;D

Dimabilangirl ::
dali je istina da je vanjski izgled jako bitan,i dali muskarci gledaju curama u sise i guzu

Definitivno.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.forum1.co.nr
Tic@-admin
AdMiN
AdMiN
Tic@-admin

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeSub Jul 05, 2008 3:51 pm

Molim????
Nazad na vrh Ići dole
$Roberta$
AdMiN
AdMiN
$Roberta$

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeSub Jul 05, 2008 3:57 pm

Sali se bre
Nazad na vrh Ići dole
Miss Independent
NoVi SeRoNjA
NoVi SeRoNjA
Miss Independent

Broj poruka : 33

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeSub Jul 05, 2008 5:00 pm

da bre lol!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.forum1.co.nr
Tic@-admin
AdMiN
AdMiN
Tic@-admin

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeNed Jul 06, 2008 12:09 am

pa znam bre!!! very happy
Nazad na vrh Ići dole
Roberta Maja
NoVi SeRoNjA
NoVi SeRoNjA
Roberta Maja

Broj poruka : 80
Datum upisa : 30.09.2008
Godina : 28

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeUto Sep 30, 2008 1:23 pm

sta vas najvise privlaci kod cure/momka
kako najbolje prici ili flertovati sa curom/deckom

-------------------------------------------------------------------
duhovitost,ozbiljnost, razne vrline.......
pa onako..i nije nesto, ali ako je npr. plav sa plavim ocima......padam na njega...obozavam
takwe momke, ali msm, nije nesto wazan look.......
logicno da da, ali to im je u krvi, kao sto mi gledamo momcima telo i takodje guzu....( neke..)
pa kako flertovati.......weruj to ne znam...nikad nisam pokusala........malo samo pricam sa drugima ( simpom ) i smesimo se, ali bas recept ne znam..........ja momcima prilazim tako sto pocnemo pricati......ali bicno to oni urade i to mi je swatko.......... very happyvery happyvery happy
Nazad na vrh Ići dole
Roberta Maja
NoVi SeRoNjA
NoVi SeRoNjA
Roberta Maja

Broj poruka : 80
Datum upisa : 30.09.2008

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeUto Sep 30, 2008 1:25 pm

e, i da MORA BITI PAMETAN.........ili nek I de u pm i ako je naj naj naj.........MOERA BITI PAMETAN
Nazad na vrh Ići dole
Tic@-admin
AdMiN
AdMiN
Tic@-admin

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeSub Okt 04, 2008 8:37 pm

to se slazem sta ce mi ako je neki glupan s kojim ne mogu da sklopim ni dwe recenice to je bas sranje........
Nazad na vrh Ići dole
*Soy unica,soy Dul*
NoVi SeRoNjA
NoVi SeRoNjA
*Soy unica,soy Dul*

Broj poruka : 16
Datum upisa : 14.09.2008

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimePon Okt 06, 2008 10:26 pm

Lepe ochi i osmex,pametan,da se ne prawi wazhan,duxowit(kao ja) very happy ,dobar,pametan(ali ne zheshtji shtreberchina Laughing )...
...E da izgled je bitan u nekim sluchajewima,da ne bude weshtac rugoba,ali ni neki za kojim swe trche...Da ne misli da su dewojke "trofeji"...I tak'... Very Happy

Pa shta,ne trazhim mnogo Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Tic@-admin
AdMiN
AdMiN
Tic@-admin

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitimeSre Okt 08, 2008 12:17 am

pa slazem se u potpunosti s tobom.Ali takwog je jako tesko naci!SadSadSad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: pitanja za cure i momke   pitanja za cure i momke Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

pitanja za cure i momke
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Seronja :: Zajebancija :: Vase teme-
Skoči na: